Helena TAYLOR

Helena graduated as a bachelor of furniture design from Lahti Institute of Design in 2018. She has been working part time as a stylist, set designer and an assistant to both since 2016. She has been doing it full time now since May 2019. 

As a stylist or set designer Helena can help with planning the whole look, visuals or set for the shoot, or she can design them according to the client's preferences. She is a problem solver and can work in a tight schedule. If she hasn't done something before, she will definitely figure out how. 

As an assistant Helena can help with preparations, during and after the shoot. Helena has an aptitude of finding the most curious things for shoots and is always up for a challenge. She also has good insight in current trends and products. 

Please don't hesitate to contact Helena about freelance work!
- - - - - - -
Helena valmistui kalustemuotoilijaksi Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 2018. Hän on tehnyt töitä osa-aikaisena stylistinä, set designerina ja molempien assistenttina vuodesta 2016. Täyspäiväisesti hän on tehnyt freelancerina töitä toukokuusta 2019.

Stylistinä ja set designerina Helena voi suunnitella kuvausten visuaalisen ilmeen, vaatteet ja set designin. Hän voi myös toteuttaa stailauksen ja setin täysin asiakkaan toivomusten mukaan. Helena on ongelmanratkaisija ja tekee töitä nopeallakin tahdilla. Jos hän ei ole tehnyt jotain aikaisemmin, niin hän varmasti opettelee tekemään sen. 

Assistenttina Helena voi avustaa kuvausvalmisteluissa, kuvausten aikana ja niiden jälkeen. Hänellä on taito löytää aina toista ihmeellisimpiä asioita kuvauksiin ja on valmis ottamaan haasteen vastaan. Hänellä on vahva tuntemus ajankohtaisista trendeistä ja tuotteista. 

Ota rohkeasti yhteyttä Helenaan kaikissa freelance töitä koskevissa asioissa!

helena.taylor[at]hotmail.com
+358 40 968 4325

using allyou.net